Lunes, 22 July 2024

Nits a la Fresca en Femení

BATUCADA RYTMUS.

Aquest espectacle de música d'origen afrobrasiler, interpretat pel bloco RYTMUS BATUCADA, ens va presentar diferents ritmes d'estil samba-reggae, típics de la zona de Salvador de Badia. Interpretat amb els instruments de percussió característics (surdos, repeniques, timbes, caixes…) ens va acostar a aquesta forma d'expressió musical popular que tant ha contribuït a feminitzar la percussió.
L'educació, l'art i la cultura ens empodera com a persones i a més ens uneix en projectes comuns i tan enriquidors com és aquesta formació que gaudeix percutint, ballant, respectant i compartint tot el que crea.

Un cap de setmana intens... perquè les DONES ARTISTES XATIVINES són intenses en la seua generositat, disposades a donar-ho TOT, a fer-nos vibrar amb la seua creativitat comunicativa, amb el seu ritme, amb la seua paraula, amb el seu cant, amb la seua dansa...

 

LAS BATAS QUE SE ABREN POR DETRÁS. Neus Penya-roja.

Amb Neus vam veure que "las batas que se abren por detrás" permeten despullar l'ànima, bregar amb els sentiments, canalitzar les emocions, assumir llàgrimes i somriures i empentar-nos a la vida amb la bandera de l'AMOR, eixe que comença cap a una mateixa i s'escampa amb qui i allo que estimem.

 

DANSA ÉTNICAS "ARASH". Danzas Étnicas Mehari.

Amb les dones ARASH vam poder gaudir de tot el seu treball d'investigació, sentir-nos en comunió amb dones diverses, de cultures diferents i totes elles sabies a l'hora d'expressar amb el seu cos la pulsió de la VIDA, d'omplir-se d'energia amb el plaer del moviment en la dansa.

 

MUJERES DE CARNE Y VERSO. Carmen Maroto amb la col·laboración de Carmen López y Ana Gil

Amb Carmen Maroto, vam poder identificar-nos i sentir-nos reflectides en situacions, pensaments, emocions,.. expressades amb la paraula precisa, amb els girs poètics, amb subtileses... la vida de les persones "de carne y hueso" convertida en ART per una dona de "CARNE Y VERSO".

 

CONCERT DE COPLA. Neus Gil acompanyada a la guitarra per Jose Santos "El Minero".

I també gaudim de la veu templada, càlida i suggerent de Neus Gil, una veu que ens farà viatjar pels records entranyables compartits amb nosaltres des de l'art del seu cant, amb el sentiment que tant valorem en aquesta ARTISTA xativina.

 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Cookies

Registro de visitas

Hoy 0

Ayer 32

Esta semana 0

Este mes 618

Todas 47711

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Unete a nosotras

Buscar

Colabora