Diumenge, 16 June 2024
Facebook

COEDUCA. I JORNADES A CONTRACORRENT: NOUS ESCENARIS EN LA IGUALTAT

?? DES DE XATEBA SEGUIM LLUITANT CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Sabem que la xacra de feminicidis que continuem patint s’ha de combatre amb formació i coeducació en Igualtat i que el CEFIRE (Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat) està treballant per implicar tots els centres educatius en aquesta formació:

COEDUCA. I JORNADES A CONTRACORRENT: NOUS ESCENARIS EN LA IGUALTAT.

També sabem com és d’important col·laborar i recolzar els centres en aquesta tasca per a aconseguir amb més rapidesa i eficàcia el canvi cap a una societat més justa i igualitària si, a més d’incidir en criatures i persones joves som capaces d’informar –nos i informar, de reflexionar, de debatre i de marcar objectius concrets que ens porten al canvi desitjat.

Gràcies a l’empenta económica que ha suposat la concessió de part del llegat fet per una dona compromesa, Xateba ha col·laborat activament en l’organització d’unes jornades formatives amb el Cefire de Xàtiva. 

?? Podrà participar el professorat prèvia inscripció en la web del CEFIRE (amb el conseqüent reconeixement oficial de crèdits formatius) i totes les persones interessades en assistir prèvia inscripció omplint formulari que trobareu a l’enllaç següent:
https://forms.gle/9XhPgwLcrmVjpZWw9

? Les jornades formatives serán:

⏰ divendres, 17 de setembre, de 17h. a 19:30h
⏰ dissabte, 18 de setembre, de 9:30h a 14h

 

Les ponències són a càrrec de:
??‍? LARA AVARGUES MARTÍNEZ, Psicòloga especialitzada en Sexualitat i Teràpia de parella. Presentadora i conductora del programa “69 raons” de Á Punt .Una sèrie de programes sobre l’educació afectiva i sexual adreçada a joves i pares i que denuncia situacions de vulneració dels drets sexuals i reproductius. Amb Lara, el divendres 17, podrem prendre consciència sobre els avenços, la permanència o la regressió en els estereotips que dominen les relacions afectivo-sexuals de la gent jove…i també plantejar-les en les persones adultes. 

??‍⚖️ SUSANA GISBERT GRIFO, Fiscal especialitzada en Violència de Genere i Portantveu de la Fiscalia Provincial de València. L’any passat es va editar el seu llibre “No més Violència de Gènere” una novel·la realista i descarnada per a entendre aquesta xacra que afecta a amigues, mares, germanes, filles,…. Susana està molt legitimada per a parlar-nos sobre maltractadors, supervivents, protocol d’actuació,… Amb ella será més fácil establir el full de ruta d’aquesta lluita i empoderar-nos per a concretar-la al nostre entorn. Podeu llegir els seus articles per als diaris i les seues reflexions personals –no exemptes d’humor- en el seu blog “Conmitogaymistacones”

??‍? MERCEDES SANCHEZ VICO, ex-Directora del Instituto Andaluz de la Mujer (IAM), Professora de Llengua i Literatura, experta en Coeducació i Formadora en Igualtat a través de la imatge…i ja sabem com són de valuoses les imatges... sempre que siguem capaces d'analitzar-les amb sentit crític i combatre així la lamentable educació sexual de tantes i tants joves a través de la pornografia!. La seua web “Coeducando en red” mostra els projectes innovadors que s’estan treballant ,dins del currículum, en alguns centres d’Andalusia. Amb Mercedes es veuen llums que il·luminen el camí a seguir.

??Animeu-vos a participar, només cal entrar a l’enllaç, omplir el formulari i enviar-ho abans de 15 de setembre.

 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Cookies

Registre de visites

Hui 15

Ahir 19

Aquesta setmana 220

Aquest més 486

Totes 46645

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Uneixte a nosaltres

Cercar

Col·labora