Dimecres, 27 October 2021

ELS WEBINARIS DE XATEBA

La Casa de les Dones de Xàtiva ha seguit treballant durant el temps d’Estat d’Alarma. Va tirar endavant la iniciativa de publicar webinaris amb temàtica feminista amb l’objectiu de continuar el treball de sensibilització, d’informar amb dades concretes, de plantejar temes per a la reflexió, de proporcionar recursos profitosos i eficaços a l’hora d’omplir les hores i dies de confinament.

Carme López, Coordinadora del Taller de Literatura Feminista de Xateba, ha participat en aquesta activitat amb el webinari “LA LITERATURA S’ESCRIU EN FEMENÍ”. Una reivindicació per a la visibilització de la subjectivitat femenina. “La poesia és un altre espai molt vàlid on deconstruir-nos, enderrocar barreres, reflexionar en veu alta sobre com el patriarcat afecta a la nostra manera d’entendre el món i, fins i tot, la nostra pròpia identitat”. Ens proposa lectures i ens regala la seua veu en poemes d’escriptores significatives. Ens proporciona aliment per a l’ànima i l’ànim feminista.

https://www.facebook.com/casadonesxativa/videos/553097338641078/

Xelo Gómez, membre de la Junta de Xateba i mestra jubilada també ha relitazat el webinari “EDUQUEM PER LA IGUALTAT”. Aprofitant el seu treball com a Coordinadora d’Igualtat i Convivència al Taqui, proporciona enllaços a videos i orienta sobre la manera de treballar-los amb les criatures aprofitant el temps de confinament. Ferramentes per a reflexionar en família i aportar el nostre granet de sorra per a construir una societat més justa i solidària....més feminista.

https://www.facebook.com/watch/?v=239101387362627

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Cookies

Registre de visites

Hui 22

Ahir 28

Aquesta setmana 72

Aquest més 671

Totes 26681

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Uneixte a nosaltres

Cercar

Col·labora